Köpguide: Babygym

Leksaker som främjar interaktiva spel hjälpa barn att förstå världen omkring dem. Baby lekmattor och aktivitets gym hjälpa spädbarn lära sig om sin omgivning genom att göra ljud vid beröring, uppmuntra fysisk rörelse. Spela mats också främja magen tid, en viktig aktivitet för tidig utveckling. För att hålla barn engagerade och stimulerade, bör föräldrarna välja aktivitet gym som har hög kontrast färger med grundläggande mönster, hängande leksaker, och många förändringar i ljud.

Tummy tid är en viktig del av barns utveckling. Eftersom barn tillbringar större delen av sin tid på ryggen, till exempel när de sover, de behöver för att tillbringa tid varje dag på magen för att utveckla viktiga motoriska färdigheter som är viktiga för tidig utveckling. Fisher-Price Företaget tillverkar barnprodukter som kombinerar utveckling med roliga. Ingår i deras utbud av produkter är Fisher-Price Play Mats som är utformade för att bidra till att stimulera tidiga utvecklingen under magen tid.
Med en förståelse för vikten av magen tid, kan föräldrar tryggt välja lämplig Fisher-Price Playmat för sina barn genom att lära om Fisher-Price företag, upptäcka utbudet av Lekmattor och produkter som företaget tillverkar, och bedöma de funktioner och fördelar med olika Lekmattor. När föräldrar vet vilken produkt de vill, kan de söka efter Lekmattor på lokal stora rutan återförsäljare och barns butiker eller webbsajter som eBay. Genom att följa denna process, föräldrar tryggt välja och köpa en Fisher-Price Playmat.
Om Fisher-Price
Fisher-Price har sitt huvudkontor i East Aurora, New York, på samma plats där bolaget grundades 1930. Fisher-Price gör produkter som följer bolagets kärnvärden av inneboende lekvärde, uppfinningsrikedom, stark konstruktion, bra valuta för pengarna, och handling. Fisher-Price är en del av Mattel, världens största leksakstillverkare. Ingår i Fisher-Price range är Fisher-Price Playmat och spela gym produkter.
Betydelsen av Tummy Time
Magen tid är en kort, övervakad tid varje dag tillägnad spädbarn spendera tid på sina magar. Tummy tiden utvecklar styrka i överkroppen och huvudet kontroll, och stärker hals och arm muskler, vilket gör att barnen att styra huvudrörelser och att hålla sina huvuden upp på egen hand. Det främjar också sensoriska utveckling, eftersom barn ser världen ur ett annat perspektiv. Tummy tid minskar också risken för att utveckla platta fläckar på baksidan av huvudet, en bieffekt av barn spenderar för mycket tid liggande på rygg. Det förbättrar även andra aspekter av tidig utveckling, såsom att lära sig att driva upp, rulla runt, sitta, krypa, och dra på ett stativ.
Tummy tid uppmuntrar också verbal kommunikation och ordigenkänning mellan vårdgivare och barn. En bra tid för magen tid lek är efter blöjbyte, men föräldrarna måste låta lite tid passera efter en matning innan magen tid. Eftersom magen tid kan vara obehagligt för barn, bör föräldrarna att deras barn är så bekvämt som möjligt, och Fisher-Price Lekmattor är utformade för att hjälpa till med inte bara komfort, men sensorisk stimulering samt.
Fisher-Price Playmat Range
Fisher-Price erbjuder en rad olika Lekmattor att göra magen tid säkert och roligt för både föräldrar och barn.
Brilliant Basics Musical Tummy Fun och Rainforest Tummy Time Playmat
Dessa Lekmattor är utformade för att göra magen tid så roligt som möjligt, och det borttagbara kilen innebär att leksaker kan spelas med någon annanstans.
Särdrag
Dra nytta
Bekväm, färgrikt, vadderad matta med djura designer
Padding ökar komforten för barnet; färger och djur hjälpa till med sensorisk utveckling; mjuk yta är bra för crawl praxis
Vadderad bolster
Hjälper till att öka barnet upp, stödja bröstet; ökad komfort
Avtagbar aktivitet kil
Massor av roliga alternativ för barn; avlägsningsbarhet aktivitets kil innebär barn kan leka med leksaker i spjälsäng eller barnstol
Spegel
Utvecklar syn; tillåter barn att bekanta sig med sitt utseende
Avtagbara barnleksaker
Mängd olika leksaker gör magen tid rolig; förbättrar hand-öga-koordination och handkontroll utveckling
Musikalisk vals
Batting rullen börjar musik; förbättrar problemlösning utveckling och hörsel
Unixsex konstruktion
Lämplig för spädbarn pojkar och flickor
Designad för både magen tid och om på baksida
Mångsidighet och komfort för barn
Batteridriven (kräver 2 AA-batterier)
Ingen makt ackord i vägen
Dessa Lekmattor finns i Brilliant Basics Musical Tummy Roligt och Rainforest Tummy Time modeller.
Upptäck ’n Grow Jumbo Playmat
Discover ’n Grow Jumbo Playmat är större än de Brilliant Basics och Rainforest design.
Särdrag
Dra nytta
Bekväm, färgrikt, vadderad matta med djura designer
Gör magen tid bekväm för barnet; färger och djur hjälpa till med sensorisk utveckling, i synnerhet kompetens visuell erkännande; mjuk yta är bra för crawl praxis
Spegel
Utvecklar syn; tillåter barn att bekanta sig med sitt utseende
Rymlig design, nästan 5 fot lång
Gott om utrymme för att rulla, driva upp, och utforska; utvecklar motorik
Variation av rörliga leksaker inklusive crinkle örat elefant, groda skallra, fisk clackers, och mer
Leksaker olika uppmuntra olika känslor; barn lär sig att känna igen olika leksaker och deras egenskaper; barn flyttar runt playmat att använda olika leksaker; leksaker kan flyttas runt
Designad för både magen tid och om på baksida
Mångsidighet och komfort för barn
Extra slingor
Föräldrar kan ersätta eller lägga till andra bind leksaker playmat
Vikbar
Lätt att transportera
Maskintvättbar
Lätt att underhålla och hålla ren
Discover ’n Grow Jumbo Playmat är en bra present till syskonbarn eller barnbarn.
Upptäck ’n Grow Take-Along Play Blanket
Discover ’n Grow Take-Along Play Blanket är en mindre storlek filt med ett antal funktioner.
Särdrag
Dra nytta
Mjuk filt
Designad för både nationella handlingsplanerna och magen tid
Avtagbar plysch zebra vän
Toy för att hålla barn företag; avtagbar att använda vid andra tillfällen
Länkad skallra fågel
Rattle fågel uppmuntrar gripande och höra utveckling samt problemlösning
Två ving tjuder
Uppmuntrar grip
Fem extra länk slingor
Möjlighet att föra extra leksaker tillsammans för att använda med resor filt
1,4 Ibs
Lätt för resor bekvämlighet
32 x 32 x 6 inches
Rymlig för att uppmuntra krypande
Discover ’n Grow Take-Along Play Blanket är praktiskt för dagsturer och helger bort.
Var man får tag Fisher-Price Lekmattor
Fisher-Price Lekmattor kan köpas i tegel och murbruk butiker eller online. Tegel och murbruk butiker är praktiskt när föräldrar vill se och tryck på produkten, i motsats till tittar på bilder och läsa recensioner på nätet. Däremot kan tegel och murbruk butiker inte lagra hela produktsortimentet och reser till tegel och murbruk butik kan vara obekvämt.
Shopping på nätet är ett bekvämt alternativ för föräldrar. De kan forskning Fisher-Price Lekmattor när det passar dem, och hemleverans är tilltalande för föräldrar som produkten kommer till dem i stället för att behöva gå ut och hitta en tillgänglig produkt. eBay är en utmärkt plats för både forskning och shopping för Fisher-Price Lekmattor.
Hur du köper en Fisher-Price Playmat på eBay
Att köpa Fisher-Price Lekmattor på eBay, måste du följa några enkla steg. För att hitta den önskade produkten, ange några sökord i sökrutan. Du kan ange ord som ”Fisher-Price Playmat”, ”Upptäck ’n Grow Take-Along Blanket” eller ”Rainforest Tummy Time Playmat.” Alla produkter som matchar de sökord du anger sedan visas.
Du kan sedan granska en viss produkt genom att klicka på motsvarande rubrik. Då kommer du till en beskrivning av produkten som innehåller fotografier, information om produkt tillstånd såsom ny eller begagnad, accepterade betalningsmetoder och fraktvillkor.
Information om säljaren
Vill du veta mer om en viss säljare, kan du klicka på säljarens användarnamn. En säljare profil innehåller information som säljer historia, återkoppling betyg och kommentarer från tidigare kunder. Du kan kontakta säljaren med frågor från den här sidan. Säljare med bra feedback och försäljning historia är bra alternativ och du kan överväga lokala säljare eftersom sjöfarten tar mindre tid. Även om säljaren är nära nog, kan du ordna en lokal plocka upp, vilket sparar tid och pengar. Detta är särskilt fördelaktigt med större föremål.
Slutföra Köp
För att slutföra köpet, måste du ha en eBay-konto. Innan slutföra transaktionen, vara säker på att du förstår villkoren för försäljningen, inklusive betalningsmetoder, återvändandepolitiken, och fraktavtal.
Slutsats
Magen tid är viktigt för spädbarn. Föräldrar måste ge möjligheter för magen tid åt sina barn för att hjälpa dem att utveckla nackmuskler och lära sig att driva upp, rulla runt, sitta, krypa, och dra på ett stativ. Ofta mage tid är obekvämt för ett barn, så att föräldrar välkomna någon produkt som kan förbättra barnets komfort. Dessutom kan en produkt som uppmuntrar till rörelse, användning av händer, och vision till stor hjälp ett barns tidiga utveckling. Fisher-Price Lekmattor är utformade för att främja utvecklingen genom att barnets mage tid så roligt som möjligt och de kan köpas i tegel och murbruk butiker eller online, från webbplatser som eBay.
eBay är ett utmärkt online-källa för både forskning och inköp Fisher-Price Lekmattor. Konsumenten kan söka för produkten genom att skriva in sökord i sökrutan. Om du klickar på en produkt navigerar användaren fotografier, produkttillståndsinformation, och accepterade betalningsmetoder. Innan du slutför köpet, måste konsumenten ha en eBay-konto, vara medveten om villkoren för försäljningen, och förstå transportförhållanden. Genom att följa denna process, kan både föräldrar och barn både dra nytta av Fisher-Price Lekmattor som barnets avgörande tidiga utvecklingen fortskrider.